Rezervor de pește cilindric acrilic

Detalii acvariu & Accesorii Acvariu & Accesorii Tip: Acvarii Caracteristică: Eco-Friendly Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: acryl Număr model: mr acril cilindrice acvariu cisternă: acril cilindrice rezervor de acvariu Abilitatea de aprovizionare Abilitatea de aprovizionare: 10000 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Tipul de acvariu și accesoriu: acvariile

Caracteristică: Eco-Friendly

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: acryl

Număr model: mr

rezervor acvariu cilindric acvariu: acvariu rezervor acvariu cilindric


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 10000 kilograme / kilograme pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn

Port: Shanghai


Rezervor de pește cilindric acrilic

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: rezervor de pește cilindric acrilic, China, furnizori, producători, fabrică, personalizat, ieftin, proiect, preț scăzut, calitate înaltă

Anchetă

You Might Also Like