Echipamente pentru acvariu

Detalii rapid Tip: Acvarii & Accesorii Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MR Număr model: MR150 rezervor de pește: acrilic Supply Ability Capacitate de aprovizionare: 100 Ton / tone pe luna Packaging & livrare Detalii ambalare: , Ningbo Echipament acvariu Oferim ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MR

Număr model: MR150

rezervor de pește: acrilic


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 100 tone / tone pe lună


Ambalare și livrare

Detalii de ambalare: personalizați

Port: Shanghai, Ningbo

Echipamente pentru acvariu

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate

Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.


Hot Tags: echipament acvariu, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizat, ieftin, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like