Cilindru acvariu

Cilindru acvariu

Detalii rapid Tip: Acvarii & Accesorii Tipul acvariului și accesoriilor: Acvariile Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand name: MIPULAI Număr model: MR Material: Acryl Supply Ability Capacitate de aprovizionare: 100 set / seturi pe an Packaging & : Cutie din lemn / Fier de ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Tipul de acvariu și accesoriu: acvariile

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR

Material: acril


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 100 seturi / seturi pe an


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cutie din lemn / Cadru de fier

Port: Shanghai

Perioada de plată: 1 lună


Acvariu cilindric

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: cilindru acvariu, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like