Rezervor de peşte cilindru

Detalii tip: acvarii & accesorii acvariu & accesorii tip: acvarii rapid Feature: Eco-Friendly locul de origine: Taiwan Brand numele: MIPULAI Model număr: MR764 color:transparent(95%) forma: cilindru grosime: 20-500mm capacitatea de aprovizionare aprovizionare capacitatea : 85000 kilogram/kg pe luna...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Tip: acvarii & accesorii

Tip: acvarii acvariu & accesorii

Caracteristica: Eco-prietenos

Locul de origine: Taiwan

Nume de marcă: MIPULAI

Număr model: MR764

Color:transparent(95%)

forma: cilindru

Grosime: 20-500mm


Capacitatea de aprovizionare

Capacitatea: 85000 Kilogram/kg pe lună de aprovizionare


Ambalaje & livrare

Spuma de detalii: bubble ambalaje, cutie din lemn, cadru de fier

Port: Shanghai


Rezervor de peşte cilindru

Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

2. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: cilindru peşte rezervor, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like