Acvariile din sticlă cilindrică

Detalii detaliate Tipul: Acvarii & accesorii Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: Huamao Număr model: MR750 Material: Modul acril Plastic Modling Tip: Extrudare Supply Ability Capacitate de aprovizionare: 100 Set / Portul cadrului de fier: Shanghai ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: Huamao

Număr model: MR750

Material: acril

Modul plastic de modelare: extrudare


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 100 seturi / seturi pe an


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cadru de fier

Port: Shanghai


Acvarii din sticlă cilindrică

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn

20181017_111248_226(001)


Hot Tags: cilindrice acvariu de sticla, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta,

Anchetă

You Might Also Like