Rezervor de pește cu cilindru acrilic mare

Quick details Tipul: acvariu și accesorii acvariu și accesorii tip: acvariu Funcția: eco-friendly Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Model: MR culoare: transparent (95%) Forma: cilindru Grosime: 20-500mm Capacitate de alimentare Capacitate de alimentare: 85.000 kg / kg pe ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvariu și accesorii

Acvariu și accesorii tip: acvariu

Funcție: eco-friendly

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Model: MR

Culoare: transparentă (95%)

Formă: cilindru

Grosime: 20-500mm

 

Capacitatea de aprovizionare

Capacitate de alimentare: 85.000 kg / kg pe lună

 

Ambalare și livrare

Detalii de ambalare: spumă spumă, cutie din lemn, cadru din fier

Port: Shanghai

 

Giant acvariu cilindric

Noi furnizam

1. Placă acrilică / placă PMMA

2.Acvariul acrilic și rezervorul de pește

2. Produse conexe

Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd. este o companie profesionala care integrează acrilic (PMMA) foaie de fabricație și de prelucrare a produselor acrilice.

Situat în orașul Jiashan, provincia Zhejiang, o unitate de transport dezvoltat economic, este situat strategic în centrul orașului Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În producția de folii acrilice, după mai mult de 20 de ani de cercetare și practică, producția noastră anuală a crescut la 10.000 de tone. Utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă, tehnologie avansată, utilizată pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, construcții și alte industrii.

În procesul de prelucrare a produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipament avansat și tehnologii bogate, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura cu laser. Produsul este nu numai atractiv și durabil, dar și la prețuri rezonabile. În plus, dimensiunea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele utilizează cele mai multe plăci de casă.


Hot Tags: mare acril cilindru de pește cilindru, China, furnizori, producatori, fabrică, personalizate, ieftine, proiect, preț scăzut, de înaltă calitate,

Anchetă

You Might Also Like