Plexiglass Tube

Plexiglass Tube

Quick details Locul de origine: China (continentală) Brand: Jiaxing Oglinda plastic Model: n / a Material: PMMA Specificații: 10mm-1000mm Lungime: 2000mm Grosime: 1-20mm Standard: CE plexiglass tub: : 1000000 Bucată / bucăți pe lună Ambalare & ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: China (continentală)

Nume de marcă: jiaxing plastic oglindă

Număr model: n / a

Material: PMMA

Specificații: 10mm-1000mm

Lungime: 2000mm

Grosime: 1-20mm

Standard: CE

tub din plexiglas: tub din plexiglas


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 1000000 bucăți / bucăți pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15-30 zile


Tub din plexiglas

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn

20181017_103651_164(001)

Hot Tags: tub de plexiglas, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizat, ieftin, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like