Cupole mari din Plastic

Tip rapid detalii tip: Crăciun consumabile Crăciun element de decor: în aer liber Crăciun decorare locul de origine: China (continentală) Brand nume: acril Model număr: Domnul cupole mari din plastic: mare plastic cupole de aprovizionare capacitatea de aprovizionare capacitatea: 100 bucata/piese pe zi Ambalaje & ambalaj de livrare...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Tip: Crăciun decorare gradina

Crăciun element tip: decor de Crăciun în aer liber

Locul de origine: China (continentală)

Numele brandului: acril

Număr model: mr

cupole mari de plastic: cupole mari din plastic


Capacitatea de aprovizionare

Furniza capacitatea: 100 bucata/piese pe zi


Ambalaje & livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn/fier cadru

Port: Shanghai

Conduce timp: 15-30 zile


Cupole mari din plastic

Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: cupole mari de plastic, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like