Emisfera acrilică chineză

Quick Details Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: N / A Număr model: N / A acril jumătate minge: acryl jumătate mingea Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 1000 set / seturi pe lună nu personalizate în funcție de cerințele clienților, foarte frumoase și rentabile Ambalare ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: N / A

Număr model: N / A

acryl jumătate de minge: jumătate de acril


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 1000 set / seturi pe lună n / a


Bilele noastre acrilice pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților, foarte frumoase și rentabile


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cutie din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 20-30 zile


Acryl jumătate de minge

Noi furnizam

1. Placă acrilică cu pas / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrarea produselor acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de calitate superioară (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravarea cu laser etc. durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul web: www.mirrorplastic.cn

图1

图2

图3


Hot Tags: chineză emisfera acrilică, China, furnizori, producători, fabrică, personalizat, ieftin, proiect, preț scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like