Semisphere acrilică particulară

Semisphere acrilică particulară

Detalii rapid Material: Plastic Tipul: Acryl Tipul produsului: Ball & Globe Stil: Imitație antică Utilizare: Decorare și cadou de vacanță Ocazie: Tema de Crăciun: Muzică Regional Feature: Europa Locul de origine: Zhejiang, China : n / a dom acrilic personalizat: personalizat ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Material: plastic

Tip: acril

Tip produs: Ball & Globe

Stil: Imitație antică

Utilizați: Decorațiuni de vacanță și cadouri

Occasion: Crăciun

Tema: Muzica

Caracteristică regională: Europa

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: Acryl

Număr model: n / a

dome acrilice personalizate: cupola acrilică personalizată


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 100000 bucăți / bucăți pe lună n / a


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn sau cutie de carton

Port: Shanghai


Dome acrilic particular

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: acrilic semisphere personalizat, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like