Emisfera acrilică mare

Detalii rapid Tipul: Decoratiuni de Crăciun gradina de Crăciun Tipul de articol: Decorațiuni de Crăciun în aer liber Locul de origine: China (continentală) Brand: Mirror Numar model: MR012 emisfera acrilică: emisfera acrilică Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 1000 bucăți / bucăți pe lună de ambalare și livrare. ..
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Decoratiuni de Craciun

Christmas Item Tip: Decoratiuni de Craciun in aer liber

Locul de origine: China (continentală)

Nume marcă: mirror

Număr model: MR012

emisfera acrilică: emisfera acrilică


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 1000 bucăți / bucăți pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15-30 zile


Emisfera acrilică

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

Sfera acrilică superioară și emisfera

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: emisfera acrilică mare, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizat, ieftin, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like