Acryl curbat de înaltă calitate

Quick details Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Model: MR Material: Acryl Grosime: 2mm-500mm Dimensiune: poate fi personalizat Foi acrilic curbate: tone pe an Ambalare și livrare ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Model: MR

Material: acril

Grosime: 2mm-500mm

Dimensiune: pot fi personalizate

Placă acrilică curbată: foaie acrilică curbată

Culoare: transparentă


Capacitatea de aprovizionare

Capacitate de furnizare: 12.000 tone / tonă pe an


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: ambalaj PE sau ambalaj kraft, dacă este necesar

Port: Shanghai

Timp de livrare: 15 zile


Panou acrilic curbat

Noi furnizam

1. Placă acrilică / placă PMMA

2.Acvariul acrilic și rezervorul de pește

3. Produse conexe

Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd. este o companie profesionala care integrează acrilic (PMMA) foaie de fabricație și prelucrări de produse acrilice.

Situat în orașul Jiashan, provincia Zhejiang, o unitate de transport dezvoltat economic, este situat strategic în centrul orașului Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În producția de folii acrilice, după mai mult de 20 de ani de cercetare și practică, producția noastră anuală a crescut la 10.000 de tone. Utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă, tehnologie avansată, utilizată pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, construcții și alte industrii.

În procesul de prelucrare a produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipament avansat și tehnologii bogate, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura cu laser. Produsul este nu numai atractiv și durabil, dar și la prețuri rezonabile. În plus, dimensiunea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele utilizează cele mai multe plăci de casă.

Site-ul web: www.mirrorplastic.cn

图片5

图片6

图片7

图片8

图片9

Hot Tags: curbat acrylic de inalta calitate, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like