Foaie acrilică arcuită transparentă

Detalii rapide Locul de origine: Zhejiang, China (continental) Numele mărcii: Foaie acrilică arcuită transparentă Model: MR834 Material: Grosime acrilică: 2-500mm Dimensiune: Custom Color: transparent Capacitate de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 12.000 tone / ton pe an Ambalare și livrare Detalii despre ambalaj: PE ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continental)

Denumirea mărcii: Foaie acrilică arcuită transparent

Model: MR834

Material: acrilic

Grosime: 2-500mm

Dimensiune: personalizat

Culoare: transparent


Capacitate de aprovizionare

Capacitate de aprovizionare: 12.000 tone / tonă pe an


Ambalare și livrare

Detalii despre ambalaj: ambalaj PE sau ambalaj kraft, dacă este necesar

Port: Shanghai

Termen de livrare: 15 zile


descrierea produsului

Foaia acrilică arcuită transparentă este cristalină și transparentă, de 200 de ori mai mare decât a produselor din sticlă. Nu există aproape niciun risc de rupere. Suprafața este cu un luciu ridicat, neted și plat, iar transmitența luminii este la 92%. Transmiterea luminii este excelentă, lumina este moale și orbitor.

Indicatori tehnici

Are o transmisie bună a luminii și este o placă transparentă de plexiglas incolor, cu o transmisie de lumină de peste 92%. Are o rezistență excelentă la intemperii și este extrem de adaptabilă mediului natural, chiar dacă este expusă la soare timp îndelungat. Își va schimba performanța, performanțele bune anti-îmbătrânire; performanțe bune de prelucrare, potrivite atât pentru prelucrarea mecanică, cât și pentru termoformare; foaia acrilică poate fi vopsită, suprafața poate fi vopsită, sită de mătase sau acoperită cu vid. Este netoxic și inofensiv, chiar dacă este în contact cu oamenii de mult timp. Gazul generat în timpul combustiei nu produce gaze toxice. Are o rezistență la intemperii excelentă, rezistență la acid și alcaline. Varietatea plăcilor este bogată în culori (inclusiv arcul translucid), iar cealaltă este că plăcile păstrează încă o transparență ridicată.

Densitate: 1,19 kg / dm3; Transmitența luminii: 92%; Rezistența la impact ≥16 kg / cm3; Rezistența la tracțiune ≥61Kg / m3; Temperatura de deformare termică ≥78 ° C; Temperatura de înmuiere termică ≥105 ° C; Specificații: 1,22 × 2,44, 1,22 × 1,83 m, 1,25 × 2,5 m, 2 × 3 m, 2,05 × 3,05 m ...; grosime: 2 mm până la 50 mm.

certificat de securitate:

SGS

ISO 9001-2000

图1

图2

图3


Anchetă