Panou larg acrilic transparent

Panou larg acrilic transparent

Quick details Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Număr model: MR017 Material: Acril Grosime: 20-280mm Dimensiune: 3-20meter culoare: clar materii prime: Transmitere Lucite: 99% panou acrilic transparent: panou Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 40000 kilograme / kilograme pe ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR017

Material: acril

Grosime: 20-280mm

Dimensiune: 3-20meter

Culoare: clar

materie primă: Lucite

factor de transmisie: 99%

panou acrilic transparent: panou acrilic transparent


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 40000 kilograme / kilograme pe lună N / A


Ambalare și livrare

Detalii de ambalare: PE film, cârpă, palet din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15-30 zile


Panou acrilic mare clar

Lungimea de la 500mm la 15000mm

Grosime variază de la 20mm la 200mm


Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: panel mare acrilic clar, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiecte, preturi mici, de inalta calitate,

Anchetă

You Might Also Like