Gel acrilic mată

Detalii detaliate Tip: Crăciun Decorațiuni de gradina Crăciun Postul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Model: MR024 Grosime: 2mm-20mm Diametru: 300mm-5000mm Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: Seturi pe lună Ambalare & ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Decoratiuni de Craciun

Christmas Item Tip: Decoratiuni de Craciun in aer liber

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR024

Grosime: 2mm-20mm

Diametru: 300mm-5000mm


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 85000 set / seturi pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cutie de carton / Cutie din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15-30 zile


Mingi acrilic mată

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: mată acrilice mată, China, furnizori, producători, fabrică, personalizat, ieftin, proiect, preț scăzut, de înaltă calitate,

Anchetă

You Might Also Like