Mat mare sferă acrilice

Mat mare sferă acrilice

Rapid detalii loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand nume: oglinda Model număr: MR861 Material: acril forma: stilul Transparent: Antique mari acrilice sfera: mare sferă acrilice de aprovizionare capacitatea de aprovizionare capacitatea: 1000 bucată/bucăţi pe lună n / Ambalare ambalare & livrare detalii: lemn...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Numele brandului: oglinda

Număr model: MR861

Material: acril

Forma: transparente

Stil: Antique

mare sferă acrilice: mare sferă acrilice


Capacitatea de aprovizionare

Capacitate: 1000 bucată/bucăţi pe lună n / de alimentare


Ambalaje & livrare

Detalii ambalare: cutie de lemn

Port: Shanghai

Conduce timp: 15-30 zile


Custom mat mare sferă acrilice

Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn

20181017_154235_066

Hot Tags: acrilic mat mare sferă, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like