Bare acrilice goale

Bare acrilice goale

Detalii rapid Tipul: Crăciun Decoratiuni gradina Crăciun Tipul de articol: Decorațiuni de Crăciun în aer liber Locul de origine: China (continentală) Brand: oglindă plastic Model: n / a gol acrilic mingea: gol gol acrilic Supply Ability Capabilitate de aprovizionare: 10000000000000 Kilogram / Lună...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Decoratiuni de Craciun

Christmas Item Tip: Decoratiuni de Craciun in aer liber

Locul de origine: China (continentală)

Nume de marcă: plastic oglindă

Număr model: n / a

bile acrilice goale: bile acrilice goale


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 10000000000000 kilograme / kilograme pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cutie din lemn

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15-30 zile


Bile acrilice goale

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: gol minge acrilice, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like