Minge de plexiglas

Minge de plexiglas

Rapid detalii tip: Crăciun decorare gradina Crăciun element tip: în aer liber de Crăciun decorare loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand numele: MIPULAI Model număr: MR747 grosime: 2mm - 20mm diametru: 300mm - 5000mm de aprovizionare capacitatea de aprovizionare capacitatea : Set 85000/seturi per lună ambalaj &...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Tip: Crăciun decorare gradina

Crăciun element tip: decor de Crăciun în aer liber

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume de marcă: MIPULAI

Număr model: MR747

Grosime: 2mm - 20mm

Diametru: 300mm - 5000mm


Capacitatea de aprovizionare

Capacitatea: 85000 Set/seturi pe lună de aprovizionare


Ambalaje & livrare

Ambalaj cutie detalii: Carton cutie/lemn

Port: Shanghai

Conduce timp: 15-30 zile


Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: minge de plexiglas, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like