3 Secretele pentru a menține produse acrilice

- Sep 07, 2020-

Cred că prietenii care au folosit produse acrilice știu că produsele acrilice au anti-coroziune, rezistență la temperaturi ridicate, și transparență extrem de ridicată, care este titlul de "Mama cristalului" de către profesioniști; atunci, stii despre intretinerea produselor acrilice? Când vine vorba de întreținere, mulți oameni se vor gândi cu siguranță la unele de întreținere pe care le facem pentru noi înșine în viața noastră de zi cu zi; puteți avea, de asemenea, întrebări: Ce are asta de-a face cu noi înșine? Aici vine întrebarea.

Știm cu toții că totul în lume are o durată de viață. În lucrurile bune, dacă nu le menține, ei își vor pierde treptat strălucirea lor originală în timp; prin urmare, înainte de a aparea problema, am putea la fel de bine avans face o treabă bună de prevenire; Pentru a vă ajuta să rezolvați astfel de probleme, Compania de Publicitate Tianyilong a efectuat o serie de teste bazate pe ani de experiență. Rezultatele sunt foarte bune. Să împărtășim cu tine mai jos:

3 secrete pentru a menține produse acrilice

Primul punct:

Primul este curățarea produselor acrilice; deoarece transmiterea luminii de produse acrilice este, în general, de peste 92%, în scopul de a menține luciul său original, trebuie să folosim detergenți speciali atunci când curățarea, și să acorde o atenție la concentrația nu prea mare; Deoarece concentrația este prea mare, stratul de suprafață de acrilic își va pierde luciul în timp, astfel încât cel mai bun mod este de a utiliza apă cu săpun, cu o concentrație de aproximativ 1% ca curățare, care poate economisi bani și deșeuri, menținând în același timp culoarea acrilic. Schimbă, omoară două păsări cu o singură piatră.

Al doilea punct:

Menținerea temperaturii produselor acrilice; deși produsele acrilice au o rezistență puternică la temperaturi ridicate, nu le lăsați în soare fierbinte sau locații relativ reci pentru o lungă perioadă de timp; deoarece materialul acrilic trece printr-un astfel de mediu supraîncărcat După aceea, acesta va fi grav deteriorat, astfel încât expansiunea termică și contracția sunt cauzate de acest lucru, astfel încât cea mai bună temperatură ar trebui să fie menținută la aproximativ 80%-90%.

Al treilea punct:

Locul de depozitare a produselor acrilice; toată lumea ar trebui să știe, de asemenea, că totul are anumite avantaje și dezavantaje. De exemplu, solvenții organici sunt omologii produselor acrilice; deoarece acrilic este fabricat dintr-o substanță chimică numită polimetil metharilat Fabricate, deoarece ambele conțin anumite ingrediente chimice, în cazul în care acestea sunt adesea puse împreună, cele două vor fi miscible. În acest caz, deteriorarea produselor acrilice este foarte mare; prin urmare, este necesar să se evite contactul cu produse acrilice Astfel de produse.