Despre modalitatea de citare a produselor acrilice

- Aug 08, 2019-

Despre modul de citare a produselor acrilice

Mulți clienți vor întreba: Cât de mult este produsul acrilic al casei tale? Este prețul produselor acrilice. Prețul produselor acrilice are mulți factori decisivi, cum ar fi culoarea, dimensiunea, cantitatea, procesul și așa mai departe.

În primul rând, calculăm câte folii pătrate de acril trebuie să folosim. Pe lângă acrilicul transparent convențional, alte culori sunt culori speciale, care sunt puțin mai scumpe decât acrilicul transparent.

Mai mult, reprezintă etapele procesului implicate în produsele acrilice, coeficientul de dificultate al procesului și așa mai departe. De exemplu, o foaie acrilică simplă de tăiere necesită doar un proces simplu precum tăierea și lustruirea, iar prețul va fi mult mai mic. Dacă implică necesitatea încovoierii la cald a ansamblului uneltelor de măcinare, gravură etc., costurile forței de muncă sunt de asemenea multe, astfel încât prețul va fi mai scump.

În cazul dovedirii, fabrica generală va percepe taxa de dovedire, iar taxa de dovedire va fi mai mare decât prețul unitar. Motivul este că, indiferent dacă este rezistent sau se umple, întregul produs trebuie să parcurgă toate procesele de care are nevoie. Cu toate acestea, costul de producție al mărfurilor mari poate fi distribuit uniform într-un singur produs, iar în cazul dovezilor, costul de producție este suportat de un singur eșantion. Prin urmare, taxa de dovadă va fi, în general, ceva mai scumpă decât prețul unitar al marfurilor mari. Desigur, pentru eșantioanele cu procese simple, de dimensiuni mici, fabrica este în general gratuită sau taxată la același preț cu prețul unitar.

Ultima este cantitatea. O mare cantitate de Congyou este practic principiul fiecărei fabrici. Deoarece cantitatea este mai mare, cu atât mai mare poate fi producția de lot, astfel încât costul de producție și costul forței de muncă pot fi alocate unui singur produs. Cu cât o astfel de cantitate este mai mare, cu atât prețul este mai mic. Pentru producătorii și clienții acrilici, cantitatea este, de asemenea, un factor important în economiile de costuri reciproce.