Produse de semnalizare acrilică Sfaturi pentru gravare

- Nov 04, 2019-

Produsele de semnalizare publicitară acrilică sunt realizate din substraturi acrilice, care sunt formate prin albire și citarea celei mai noi tehnologii de tratare a suprafeței din Japonia. Produsul are sculptură ușoară, colorare ușoară și aderență excelentă. Produsul a fost tratat la suprafață. Prin urmare, nu este necesară prelucrarea suprafeței după colorarea pieselor gravate în etapa ulterioară, astfel încât operația este simplă, costul de prelucrare este scăzut și nu există nici o deformare, nici un miros, o rezistență bună la umiditate și așa mai departe.

Unul dintre trucuri: setarea de gravură selectează cât mai mult posibil gravura tridimensională (cineva: semi-gravură bidimensională) și selectează cuțitul cu con de 90 de grade pentru gravare, care slăbește vizual duritatea gravurii acrilice suprafaţă.

Sfat 2: Când faceți gravura, nu apăsați gravarea stratificată, setată la cea mai bună adâncime la un moment dat, poate fi realizată prin schimbarea instrumentului. Acest lucru se datorează faptului că gravura stratificată va avea o grămadă de mărci, ceea ce afectează netezimea vopselei pe părțile gravate.

Sfat 3: Deoarece suprafața piesei este lipită cu o notă lipicioasă înainte de gravare, puteți opera cu încredere atunci când umpleți. Folosiți direct peria pentru a umple culoarea, pentru a economisi vopsea, pentru a economisi forța de muncă, efectul nu este rău.

Sfat 4: Când utilizați vopsea auto pentru a umple culoarea, pulverizați vopseaua pe cana de hârtie timp de 15 minute, apoi umpleți-o cu o perie. În caz contrar, diluantul puternic coroziv din vopsea va deteriora suprafața de vopsea a piesei.