Aplicație acrilică în design interior

- Oct 29, 2019-

Acrilicul este un material emergent care a intrat pe piața internă în ultimii ani și este traducerea în engleză a" Plexiglas" ;. A intrat pe piața chineză încă din anii ’90, dar activează în domeniul publicității exterioare și al decorațiilor exterioare timp de 14 ani. Timpul de intrare în domeniul amenajărilor interioare este foarte scurt, iar în perioada recentă a început să devină mare în industria de mobilier pentru casă. Promovare.


(1) Avantaje: formă bună, nu ușor de rupt, greutate ușoară

În comparație cu sticla și produsele obișnuite din plastic obținute pe piață, avantajele noului material acrilic sunt foarte evidente. Materialele acrilice au avantajele unei bune transparențe, rezistență puternică și plasticitate bună. „Transmitența acrilică a luminii este cea mai bună în comparație cu materialele plastice obișnuite. Foile acrilice transparente sunt chiar mai bune decât sticla. În comparație cu materialele tradiționale, cum ar fi sticla, avantajele acrilului sunt mai proeminente. Rezistența puternică este avantajul cel mai evident. Se spune că în unele țări a fost legiferat faptul că geamurile copiilor' locurile de activitate vor fi înlocuite cu plăci acrilice, deoarece este puternic și nu este fragil; Un alt avantaj al acrilicului comparativ cu sticla este Este ușor de prelucrat, poate fi înmuiat și modelat la 180 ° C și poate fi modelat prin răcire la temperatura camerei. În plus, densitatea materialului acrilic este mai mică decât cea a sticlei și mult mai ușoară decât cea a aceluiași volum.

Acrilicul este, de asemenea, mai rezistent la oxidare și este mai puțin predispus la deformare și decolorare. Aceste avantaje au permis acrilicului să fie utilizat în mobilier, cum ar fi suprafețele de mobilier, căzi, biblioteci și decorațiuni pentru pereți și tavan.


(2) Efect: un număr mare de culori, poate crea efecte diferite

În prezent, foile acrilice utilizate în designul decorațiunilor de casă au diverse culori și modele diferite. În plus față de acrilul transparent care are formă de sticlă, există și foi acrilice monocromatice cu o culoare excelentă, iar în mijlocul foilor acrilice se adaugă cochilii și ramuri. Formați o varietate de culori similare cu efectul chihlimbar. În prezent, există mai mult de 40 de tipuri de culori de plăci acrilice pentru decorarea casei. Aceste materiale variază ca preț în funcție de costul procesului, iar prețul unitar variază de la 200 de yuani / metru pătrat la 600 de yuani / metru pătrat.

Acrilicul este puțin mai scump decât alte materiale, dar culoarea, culoarea și duritatea acestuia sunt mai mari decât sticla. În plus, foile acrilice pentru îmbunătățirea locuinței au efecte diferite prin iluminarea încorporată și iluminarea externă. Suprafața decorativă acrilică iluminată de sursa de lumină exterioară va avea o strălucire mai bună, iar iluminarea încorporată va oferi foliei acrilice un efect vizual semi-transparent romantic.

În prezent, materialele acrilice monocromatice sau transparente sunt utilizate pe scară largă în furnirurile de mobilier sau ca materiale principale ale mobilierului. De exemplu, o bară din acrilic ca material principal, un taburet de bar, o masă de cafea, o cadă etc., au avantajele unui finisaj bun și a unei ruperi. Foile acrilice pentru decorarea casei sunt adesea adăugate la alte modele, cum ar fi în unele pereți și plafoane de styling.


(3) Aplicație: compartimentarea plafonului, este utilizarea lui

În domeniul decorațiunilor interioare, foile acrilice pot fi aplicate la fabricarea de mobilă sau furnirurile de mobilier și pot fi aplicate și la multe aspecte ale decorației pentru locuințe. Celebrul designer Qu Zhaojun le-a spus reporterilor că permeabilitatea și plasticitatea foii acrilice' sunt potrivite pentru decorarea partiției familiei. „Folia acrilică este ușor de tăiat și de gravat, iar culoarea și culoarea foii sunt diverse. Se folosește în sufragerie, sufragerie și în alte zone pentru confecționarea despărțirilor gravate. Nu numai că este frumos, dar și caracteristicile sale transparente vor face ca viziunea să se extindă.

Transmiterea luminii acrilice, adesea folosită în decorarea legată de lumină, pe lângă multe lămpi realizate din materiale acrilice, persoanele cărora le-ar putea face DIY ar putea dori să-și proiecteze propriul aspect preferat; în plus, datorită noii culori de acrilice pentru îmbunătățirea locuinței, efectul O gamă largă de caracteristici poate fi de asemenea folosită creativ pe tavanul și peretele general.