Tehnologia de aplicare acrilică

- Oct 30, 2019-

Tehnologia procesului acrilic și domeniul de utilizare:
Foile acrilice sunt utilizate în principal pentru sculptură, decorare, fabricație artizanală și tip de extrudare, care sunt de obicei utilizate pentru semne publicitare, cutii luminoase etc. Metodele sale de formare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea și termoformarea. În special, modelarea prin injecție poate fi utilizată în cantități mari, cu procese simple și costuri reduse. Prin urmare, aplicația sa devine din ce în ce mai populară, iar în prezent este utilizată pe scară largă în piese cu instrumente, lămpi auto, lentile optice, conducte transparente și altele asemenea.
În ceea ce privește construcția, plexiglasul este utilizat mai ales în iluminat, acoperișuri, acoperișuri, scări și panouri de perete interioare. În ultimii ani, plexiglasul a fost folosit destul de rapid în nuanțe de iluminare și iluminare auto pentru autostrăzi și drumuri de înaltă calitate. Odată cu construcția de hoteluri mari, hoteluri și reședințe de înaltă calitate, corpul de iluminat se dezvoltă rapid, iar corpul de iluminat format din placă de extrudare din plexiglas are caracteristicile unei rezistențe structurale generale ridicate, greutate ușoară, transmisie ridicată a luminii și performanțe bune de siguranță. . Comparativ cu instalația de iluminare a sticlei anorganice, are avantaje mari.


În ceea ce privește obiectele sanitare, plexiglasul poate fi utilizat pentru a face băi de baie, chiuvete și mese de dressing. Cada de plexiglas a fost utilizată pe scară largă în ultimii ani datorită aspectului său luxos, senzație profundă, curățare ușoară, rezistență ridicată, greutate ușoară și aplicare caldă. Acrilicul este cel mai bun material nou pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilicul are următoarele avantaje, pe lângă strălucirea ridicată: duritate bună, nu ușor de spart; reparabilitate puternică, folosiți doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textură Ușoară, iarna nu este rece și mușcă; culoarea este strălucitoare, poate satisface urmărirea personalității de diferite gusturi. Folosirea acrilicului pentru a face bazine, căzi și toalete nu este numai ingenioasă, durabilă, ci și ecologică. Nivelul său de radiație este similar cu cel al corpului uman. Articolele sanitare acrilice au fost introduse pentru prima dată în Statele Unite și ocupă mai mult de 70% din întreaga piață internațională din 2008.
Acrilice tot felul de buticuri la modă, cum ar fi genți de piele, lanțuri de talie, ceasuri, tocuri înalte, tocuri, accesorii pentru păr, brose, brățări, nasturi, cercei, coliere, inele, ornamente, rame foto, Wenzhen, etc. Datorită plasticității sale ridicate și a durității sale bune și a strălucirii transparente, deseori este folosit de designeri pentru a potrivi diverse materiale în diverse modele delicate de containere, adăugând textura și aplicabilitatea containerului, cum ar fi rujul și containerele exquisite, cum ar fi produsele, cum ar fi masagerele, bijuteriile. cutii, ventilatoare și alte necesități zilnice. Profitând de senzația rece a materialelor acrilice, separarea designului creativ face ca materialele acrilice să fie complete în colecțiile actuale'