Întreținerea căzii de acril, ce ar trebui să fac dacă este zgâriat?

- Mar 13, 2020-

Băile de baie existente pe piață sunt în principal acrilice, oțel și fontă. Cada de fontă este rezistentă și rezistentă, luciu ridicat, rezistență bună la acid și alcali, dar datorită limitării materialelor și procesului, stilul este relativ mic, voluminoasă, dificil de manevrat și instalat; cada de oțel este rezistentă la uzură, suprafață netedă, ușor de curățat, dar nu rezistentă la impact În general, izolația termică nu este foarte bună; căzile din acril pot avea multe forme, efecte bune de izolare termică, ușor de curățat și accesibile, dar deoarece duritatea suprafeței este mai mică decât buteliile din fontă și oțel, suprafața este predispusă la zgârieturi. Cu toate acestea, foaia acrilică de înaltă rezistență importată, de înaltă rezistență pentru baie, a depășit, într-o oarecare măsură, unele dintre deficiențele acrilicului.

Suprafața căzilor acrilice de la Brand este tratată în special, care este mai rezistentă la uzură decât căzile de acril obișnuite. Dacă există o zgârietură accidentală la suprafață, dacă zgârietura este ușoară, folosiți o pastă de dinți și o periuță pentru a peria ușor; dacă zgârieturile sunt adânci, se recomandă să solicite sfaturi profesionale și să solicite personalului de întreținere profesională să se ocupe.

Atenție la utilizarea căzii pentru a menține longevitatea cada și menține aspectul strălucitor: spălați cada o dată pe săptămână pentru a vă asigura că cada va rămâne uscată după fiecare utilizare; folosiți un produs de curățat lichid neutru și o cârpă flexibilă sau un burete bun pentru a curăța cada. Nu folosiți produse de curățare care conțin abrazivi, acizi tari sau alcalini tari; nu lăsați obiecte metalice în cadă, ele vor rugini cada și vor pata suprafața. În plus, utilizarea pulberii de sodă pentru a îndepărta murdăria este de asemenea eficientă.

Dacă suprafața căzii este zgâriată sever, clientul poate fi sfătuit să renoveze prin următoarele canale: solicită sfaturi profesionale sau solicită personalului de întreținere profesională să o întrețină.

Proces de lustruire a băii:

În funcție de gradul de zgârieturi, selectați diferite numere de imagini de nisip (cum ar fi 800 #, 1000 #, 1500 #, etc.). Dacă zgârieturile sunt adânci, trebuie să folosiți o lamă pentru a manipula șmirghelul. Ultimul număr de hârtie nisipă este în general de 1500 # sau 2000 #.

Procesul de nisip necesită apă, adică moară de apă. Și este necesară și direcția în procesul de măcinare. Lustruirea finală folosește o roată specială de lustruit lână plus un agent de lustruire special.