Placă acrilică: adevărată și falsă nu se poate spune

- Nov 01, 2019-

În prezent, foile de plastic de vânzare la cald pe piață sunt: ​​placă din plexiglas, placă PC, placă PS, placă MS. Formele acestor tipuri de foi de plastic sunt foarte similare. Plăcile de aceeași culoare sunt greu de diferențiat cu ochiul liber. Prieteni care înțeleg caracteristicile produsului, este ușor să fie" pit" de către vânzător, placa de ps home home comercială, placa ms acționează ca o placă acrilică, placa de anduranță a PC-ului acționează ca o placă acrilică și așa mai departe, cu produse la prețuri scăzute vândute la prețuri ridicate, astăzi Xiaobian este aici. pentru a identifica aceste foi de plastic similare.


1. Foaia acrilică (plexiglas) se împarte în: foaie extrudată și foaie turnată

Metoda de identificare a plăcii de extrudare este:


Transparența este bună. În modul cel mai primitiv, focul arde. La ardere, flacăra este limpede, galbenă, arde repede, fără fum, iar farmecul cu bule poate scoate filamentul.


Metoda de identificare a plăcii turnate este:

O transparență ridicată, când ardeți cu foc, fără fum, fără bule, fără scârțâituri, fără foc.


În al doilea rând, metoda de identificare a plăcii de anduranță PC (policarbonat)


Transparență ridicată, rezistență la impact bună, nu este rea, este dificil să o arzi cu foc, este ignifug și va apărea ceva fum negru, flacăra se va stinge automat.


În al treilea rând, metoda de identificare a consiliului organic PS


Transparența este medie, iar pozitivul va fi văzut atunci când este reflectorizant. Este rupt, ușor de rupt și va apărea un zgomot scârțâit când lovește pământul. Arderea cu foc va produce mult fum negru și cocs, care arată o flacără galbenă.


În al patrulea rând, metoda de identificare a bordului MS


Transparența este generală, atunci când sunteți reflectorizant, veți vedea indicatoarele. Când arzi cu foc, vei produce mult fum negru. Este aproape de placa PS, dar procesarea flexibilă este mai bună decât placa PS.


Printre materialele de mai sus, cea mai frecvent utilizată în producerea logo-urilor publicitare este foaia acrilică. Caracterele din plastic, mânecile din plan și cutia de lumină acrilică sunt toate din tablă acrilică. Placa de anduranță PC este utilizată în general pentru producerea de caractere de formare prin injecție. Plăcile PS sunt uneori folosite pentru ghidaje ușoare de rășină, dar datorită naturii lor fragile, acum sunt înlocuite cu foi acrilice.