Display acrilice cadru proiectare consideraţii

- Oct 18, 2018-

Suport acrilic de afişare este nu numai pentru a face o imagine efect bun atunci când proiectarea, dar, de asemenea, pentru a se asigura că efectul real nu este prea departe de imaginea de efect. În cazul în care există trei factori:

1, designerul nu a luat în considerare funcţionarea reală, înţelegere foarte puţin de materiale si procese, atât de multe planuri nu poate fi atins;

2, din cauza unor probleme de calitate în procesul de construcţie, crearea de recuzită este mai bună decât Adormirea Maicii Domnului;

3, este diferite condiţii obiective, influenţa factorilor externi, astfel încât designul este iniţial perfect şi arată farmecul personalităţii.

Prin urmare, design nu este o activitate izolate. Uşile închise masina poate face doar face ideal şi realitate se potriveşte.

Pentru designeri cu experienţă, pregătire pre-proiectare este deosebit de important în procesul de proiectare a expoziţiei. Designerii ar trebui să efectueze o investigaţie aprofundată, analizaţi cu atenţie alte condiţii obiective şi apoi design.