Standurile de afișare din acril devin mai populare

- Aug 15, 2019-

Indiferent dacă este vorba despre un centru comercial mare sau un magazin convenabil pe străzi, puteți vedea întotdeauna o varietate de rafturi acrilice. Cel mai obișnuit este complet transparent și există un raft acrilic semi-transparent.

Vitrina acrilică de înaltă calitate este de înaltă definiție și transparentă și este ca un meșteșug de cristal. Acum, designul afișajului acrilic urmărește treptat frumusețea și personalitatea aspectului. Designul personalizat face ca afișajul acrilic să fie mai armonios și mai armonios, iar efectul vizual excelent și complet contribuie la îmbunătățirea calității produsului. Dispunerea clară și uniformă nu numai că afișează mai bine mărfurile, dar îmbunătățește calitatea produselor, atrage atenția consumatorilor, facilitează alegerea clienților și îmbunătățește puterea de consum a magazinului.

Vitrina acrilică cu același stil din magazin poate îmbunătăți eficient stilul magazinului și oferă clienților o experiență vizuală îngrijită și curată. Suportul de afișare acrilic poate ecraniza și logo-ul companiei etc., pentru a obține mai bine efectul promovării mărcii.

Vitrina acrilică realizată de producătorii profesioniști de produse acrilice nu numai că are un avantaj bun în afișarea mărfurilor, dar este ușor de întreținut în etapa ulterioară. Poate fi șters cu o cârpă moale și apă cu săpun sau alcool, iar calitatea materiilor prime acrilice este lungă. , nu ușor de estompat, nu ușor de deformat.