Puncte de cumpărături din rezervor de pește acrilic

- Jun 29, 2019-

Acvariul acrilic are o transmisie bună a luminii, economisește energie, este ușor de întreținut și este ușor de curățat pentru utilizatori. Are rezistență la vreme excelentă și performanțe bune la temperaturi scăzute. În plus, rezervoarele de pește acrilice sunt rezistente la impact, de 16 ori mai mult decât rezervoarele de pește obișnuite din sticlă. Rezervorul de pește are o viață lungă și poate dura până la 3 ani mai mult decât alte tancuri materiale. Desigur, există mulți clienți care cumpără un rezervor de pește de bună calitate. Cum trebuie achiziționat rezervorul de pește acrilic? Să aruncăm o privire la esențialul rezervorului de pește.

1. Verificați dacă există zgârieturi și bule

În primul rând, trebuie să vedem dacă există zgârieturi și bule pe suprafața rezervorului acrilic. Unele rezervoare de pește acrilic pot avea zgârieturi și bule de aer la suprafață datorită procesării și manipulării. Trebuie să observăm cu atenție această situație. Deoarece, dacă pe suprafața acvariului există zgârieturi și bule, aceasta nu va afecta doar frumusețea generală a acvariului, ci va afecta, de asemenea, viața de serviciu și siguranța. Mai ales pentru rezervoarele de pește acrilice mari, presiunea apei este ridicată după ce rezervorul mare este umplut cu apă. Dacă pe suprafața rezervorului de pește există zgârieturi sau bule de aer, capacitatea de rulare locală va fi slăbită, iar rezervorul de pește poate fi rupt după o perioadă de utilizare.

2. Verificați luciul și transparența

În al doilea rând, trebuie să observăm luciul și transparența rezervorului acrilic. Deoarece materialul acrilic este un material cu o transmisie de lumină relativ ridicată, transmitența luminii este de 92%. Dacă acvariul acrilic este prelucrat bine, interiorul acvariului poate fi văzut clar prin placa acrilică, iar reflectarea suprafeței acvariului este redusă. Chiar dacă reflecția este ca un cristal, strălucește cu un luciu bun. Dacă cumpărați un rezervor de pește acrilic, simțiți că interiorul rezervorului de pește arată ca un strat alb de alb pe suprafața rezervorului de pește. Ai grija. Nu credeți că comerciantul se va îmbunătăți după injectarea cu apă.

3. Confirmați serviciul de vânzare

În cele din urmă, atunci când achiziționați un rezervor de pește acrilic, trebuie să ne întrebăm dacă comerciantul va ajuta la transportul și asamblarea rezervorului de pește și ce fel de servicii post-vânzare este. Deoarece rezervoarele de pește acrilice sunt în mare parte mari, transportul poate fi foarte dificil de asamblat. Și dacă nu este un profesionist, poate deteriora rezervorul de pește. Serviciul post-vânzare este, de asemenea, o asigurare pentru tine. Deși majoritatea rezervoarelor de pește acrilice funcționează bine și sunt durabile, garanția serviciului post-vânzare este întotdeauna bună.