Rezervorul de pește de pește Problemă cu turbiditatea apei

- Jun 13, 2019-

Tancul de pește clar și transparent este ceea ce mulți oameni doresc, însă, de fapt, de multe ori este contraproductiv. Apa noroioasă a rezervorului de pește este o problemă care afectează mulți oameni. Există o soluție la turbiditatea rezervorului de pește? Inițial un peisaj frumos, un rezervor de apă a distrus totul. Astăzi, hai să vorbim despre soluția la apă, astfel încât rezervorul de pește să revină la clar și transparent.

1. Țineți rezervorul de pește departe de soare și utilizați o lampă de pește în schimb.

2. Schimbați apa o dată dimineața și seara, iar cantitatea de apă pompată pe timp este de o cincime din total.

3. Adăugați un filtru la acvariu.

4. Există un filtru special de apă pentru piscicultura pe piață.

Cum se folosește: Se presară agentul în mod egal în rezervor în funcție de proporția rezervorului de pește și se lasă filtrul să filtreze impuritățile.

5. Ștergeți periodic peretele interior al rezervorului de pește cu o cârpă de bumbac.

Există trei tipuri de alge cel mai frecvent întâlnite în acvarii: cianobacterii, alge verzi și alge galben-verzui. Chlorella este cea mai comună alge din acvariile de apă dulce și este extrem de diversă, mai ales filamentoasă. Este tolerant la umbră și poate supraviețui atâta timp cât există o mică lumină.

Deși există multe modalități de a elimina algele, nu există o metodă perfectă. Este totuși o metodă de "prevenire în primul rând, tratament al doilea, aplicație cuprinzătoare" pentru a preveni lumina directă a soarelui.