Diferența din sticlă acrilică și plexiglas

- Sep 21, 2019-

Acrilicul este o transliterare a cuvintelor străine și traducerea lui GG; acrilic". Engleza este ACRYLIC, care este un material chimic. Denumirea chimică este" PMMA" este un alcool alilic, cunoscut în mod obișnuit ca GG; plexiglas GG, cu o transparență de până la 93%. Cristal, atrăgător de ochi, are reputația de „regină din plastic”. Acesta a fost folosit la fabricarea de avioane și tancuri în primele zile. Este utilizat pe scară largă în materiale de construcție, obiecte sanitare, publicitate, iluminat, bijuterii de simulare, mobilier etc. Plexiglass este o placă organică transparentă. În general, majoritatea se referă la plăci interne PS transparente.

Fabrica de produse artizanale din plexiglas folosește materiale de înaltă calitate pentru a realiza tot felul de produse artizanale din plexiglas. Produsele sunt integrate în creația artistică a designerului' aducând plăcere artistică perfectă clienților.

Acrilicul este mai transparent decât plăcile organice, în special pe lateral, acrilul este lustruit și strălucitor, plăcile organice nu sunt lustruite și există margini de culoare albastră.

Prețul plexiglasului este mult mai ieftin.