Acrilic Laser Tăiere Machine Trend

- Nov 20, 2019-

Publicitatea a fost spus în viața de zi cu zi ca literalmente. Dezvoltarea industriei de publicitate este mai de neoprit. O astfel de industrie cu creștere rapidă implică adesea o mulțime de tăiere acrilic. În plus, unele alte industrii vor folosi, de asemenea, foi acrilice. Masini de gravura cu laser acrilic devin din ce în ce mai importante ca acrilice răspândit treptat în societate. Foaie acrilică are avantajele de bună transparență, rezistență puternică și plasticitate bună. În comparație cu sticla utilizată în mod obișnuit și produsele obișnuite din plastic de pe piață, rezistența puternică a acrilicului este avantajul cel mai evident.

De ce sunt tăietori laser acrilice și acrilice atât de populare? Acrilic este puțin mai scump, dar culoarea, culoarea și duritatea sunt mai mari decât sticla. În plus, foile acrilice au efecte diferite prin iluminat încorporat și iluminat extern. Suprafața decorativă acrilică iluminată de sursa de lumină externă va avea o strălucire mai bună, iar iluminatul încorporat va da foii acrilice un efect vizual romantic semi-transparent.

Deci, de ce utilizați mașini de tăiere acrilic pentru tăiere acrilic? Cel mai important punct este că mașina de tăiere cu laser este ușor de operat și are o viteză mare. Nu numai că, ea are o precizie mai mare decât cuțit tradiționale și mor. Și prețul său nu este mai mare decât mor tradiționale, dar costul de funcționare este, de asemenea, foarte scăzut. În același timp, mașini de gravură cu laser acrilic nu necesită o mulțime de timp pentru a face și repara matrițe, care va salva o mulțime de costuri. Are o performanță stabilă, o durată lungă de viață, convenabilă și rapidă și îmbunătățește foarte mult eficiența muncii.