Metoda de fabricare a cutiei de lumină acrilică

- Sep 10, 2019-

1. Metoda de producere a cutiei de lumină acrilică:

Producția de cutii de lumină acrilică, folosind în general foi acrilice, plus film de inversare sau cuvinte organice sau cu caractere auto-adezive, cu tub fluorescent ca sursă de lumină, cu un suport de fier unghiular pentru a forma.

Materiale de fabricare a cutiei acrilice:

(1) chilă: din lemn sau profil unghiular de fier sau aliaj de aluminiu.

(2) Panou: foi acrilice.

(3) Suport: cadru triunghiular din fier.


2. Instrumente obișnuite pentru fabricarea casetelor acrilice:

Cele obișnuite sunt: ​​burghie electrice, șurubelnițe încrucișate, dibluri, ferăstrău, ciocane de lopată, clește, cuie mici, latex, cuțite cu cârlig, ferăstrău de sârmă, lipici de sticlă.

1) Proiectanții trebuie să proiecteze dimensiunile, culorile, fonturile și modificările în aranjamentul primar și secundar al casetei de lumină acrilică, orizontală și verticală. De asemenea depinde de site-ul de instalare

Suport pentru cutie ușoară. Producția de cutii de lumină acrilică ar trebui să se bazeze pe design, să calculeze dimensiunea, fontul, culoarea fiecărui cuvânt și să-l creeze.3. Producția interioară de chilie a cutiei de lumină:

(1) Fier unghiular: Auto-procesare condiționată, prelucrare necondiționată și externă.

(2) Instalarea luminii interne a cutiei de lumină acrilică: în general, două sau trei tuburi fluorescente. Tub de 40W 1,2 metri lungime, cu o cutie de lumină de 1,3 metri sau mai mult. Lampa de 30W are 0,9 metri lungime,

Folosit în cutii ușoare de peste 1,1 metri. Grosimea este în general de 20-25 cm.

Când instalați, instalați capacul lămpii cu șuruburi la ambele capete ale prizei lămpii, nu trageți, balastul va fi așezat lângă el, nu aruncați cel mai bun test după arderea cu o bandă. Linie electrică prin balast

Circuitul este conectat, iar firele sunt mai groase la 0,7 mm și 0,8 mm cu cadrul de lemn conform schemei schematice a balastului fluorescent al lămpii.


4. Placă de confecționare a cutiei acrilice:

Fundul alb este compus în cea mai mare parte din două tipuri de plăci din plexiglas, alb și porțelan alb. Panou din porțelan pentru cele mai multe panouri din acrilic

Cutia de lumină este tăiată cu un cuțit de cârlig, iar dimensiunile de lungime și lățime sunt cu 2-3 mm mai mici decât cadrul de lemn.

Placă superioară: Când ungeți unghii mici (15 mm), mai întâi găuriți un ochi mic cu un burghiu electric, altfel unghiile dure se vor crăpa, iar unghiile pot fi bătute în cuie la marginea de 5 mm. Se pot folosi trei sau patru cuie de un metru lungime.

Doar 20 de cuie pot fi cuplate pe panoul lateral lat de 20 mm. Perforați firele în lateral.

Fâșie superioară de aluminiu: cu un unghi de aluminiu de 20 × 20 mm, lungimea și lățimea sunt de 2 mm mai mari decât suprafața superioară a plăcii de plexiglas. Capul unghiului de aluminiu este tăiat la un unghi de 45 de grade, iar cuiele sunt bătute în cuie la o grosime de 20 mm.

În lateral, partea din față include un teanc de cărți.

Inserați cuvinte organice: aranjați textul după design


5. Procesul de producție din cutia de lumină acrilică:

(1) Fabricarea matriței din cutie ușoară acrilică

Deoarece precizia și calitatea fabricării matriței realizată de cutia de lumină acrilică este direct legată de calitatea produsului acrilic, iar fabricarea matriței are un nivel mai ridicat de tehnologie de producție.

Necesită tehnicieni cu experiență. Procesarea matrițelor din cutii de lumină acrilică ar trebui să fie considerată a fi cel mai important cost în producția de cutii de lumină acrilică.

(2) Procesul de măcinare

În zilele noastre, producția de cutii de lumină acrilică este practic mecanizată. Aplicarea unor echipamente noi îmbunătățește eficiența producției și reduce considerabil intensitatea forței de muncă a lucrătorilor.

După producția de bază a cutiei de lumină acrilică, aceasta trebuie să treacă mai multe procese precum frezarea, forajul și frezarea și lustruirea. În cele din urmă, cutia de lumină acrilică este utilizată pentru a așeza sursa de lumină și cutia de lumină acrilică după terminarea lacului.

(3) Procesul de producție a ecranului cu cutii de lumină acrilică:

1, procesul de producție a imaginii din cutia de lumină acrilică este, în general, serigrafie transferă direct imaginea pe placa acrilică, și apoi modelarea prin aspirație în vid, în ecranul casetei de lumină acrilică

Toate personajele sau imaginile cu animale sau produse pot fi blistrate pentru a crea un efect mai eficient.În rezumat: duritatea fizică acrilică' este foarte mare, are o rezistență puternică la rezistența exterioară, iar capacitatea sa de a rezista razelor ultraviolete este, de asemenea, puternică; atât de acrilică în societatea modernă

În industria producției de publicitate în aer liber, Acrilul a devenit cel mai popular material nou de pe piață. Cutiile de lumină acrilică sunt un nou drag în industria publicității exterioare.

Cutiile de lumină acrilică nu numai că au un rol publicitar bun, dar fac și mai frumoasă scena de noapte a orașului'