Material acrilic, solid fără umbră

- Oct 18, 2019-

Introducere material acrilic

Acrilicul este transliterabil din acrilica engleză. Acrilicul are o transparență excelentă, rezistență la intemperii excelentă, prelucrare ușoară și performanțe generale excelente. De la inventarea primei foi acrilice, acesta a trecut de aproape 100 de ani. Mobilierul acrilic a început să se dezvolte în anii 90, iar acum, mobilierul acrilic are o pondere de 35% din mobilierul din țările occidentale.

Proprietățile plăcilor acrilice

Acrilicul are o rezistență excelentă la intemperii și o rezistență acidă și alcalină, o viață lungă și o rezistență puternică la impact. Acrilicul de bună calitate poate fi utilizat timp de 8-15 ani, iar datorită rezistenței sale excelente la coroziune, este foarte potrivit pentru utilizarea în aer liber, iar aspectul său rafinat va conferi o textură revigorantă și diferită. Foaia acrilică transparentă are un raport de lumină transparentă comparabilă cu sticla, luminozitate ridicată și colorată, dar densitatea este doar o treime din sticlă și nu există o cotă de sticlă GG; cotă fragilă de GG; .


Acrilicul este foarte maleabil, poate realiza o varietate de forme și este ușor de procesat. Datorită plasticității și avantajelor sale de proces, Acrilul poate fi transformat într-o varietate de alte materiale care nu pot fi completate sau dificil de completat și care au capacitatea de a înlocui percepția vizuală a altor materiale.

Este foarte convenabil de întreținut și de curățat și are o rată mare de recuperare. Acrilul este rezistent la impact și se rupe cu greu. Acest material este cel mai frică de zgârieturi ascuțite, dar această zgârietură este, de asemenea, ușor de reparat, pastele de dinți albe obișnuite pot fi șterse, foarte ușor de întreținut. Esența acrilului este de fapt plasticul, care poate fi reciclat și reutilizat pentru a economisi protecția mediului.

Rezistența la uzură a tablelor acrilice este aproape de aluminiu, stabilitatea este bună și este rezistentă la diverse substanțe chimice.

Non-toxic, chiar dacă este în contact cu oamenii de mult timp, este inofensiv, iar gazul generat în timpul combustiei nu produce gaze toxice.

Pe baza caracteristicilor de mai sus, Acrilul a devenit un excelent înlocuitor de sticlă pentru designeri să proiecteze mobilierul într-un mod convenabil și transparent.