Preț stand de afișare telefon mobil acrilic

- Jan 07, 2020-

Când vine vorba de prețul rafturilor pentru afișaj pentru telefoane mobile, trebuie să menționăm prețul foii acrilice. În general, prețul unei plăci acrilice pătrate (3MM * 1220 * 2440) este între 200 și 220 de yuani. Apoi vorbim și despre răspândirea regională, diferența este de aproximativ 100 până la 150 de yuani. Prin urmare, în funcție de prețul și dimensiunea plăcii acrilice, putem calcula prețul unui suport pentru afișaj pentru telefoane mobile acril cuprins între 8 yuani și 25 de yuani. Desigur, din nou, există o diferență de preț în regiune!
De ce există un decalaj atât de mare în prețul afișajelor pentru telefoanele mobile acrilice? Deoarece procesele de fabricație ale diferiților producători sunt diferite, diferența de calitate a afișajului de telefon mobil acrilic este factorul cheie datorat diferențelor de competențe de producție ale lucrătorilor și echipamentelor producătorilor, urmate de diferențele de prețuri din materiale acrilice în diverse locuri.
Un stand de afișare pentru telefonul mobil de bună calitate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
1. Transmitența luminii și albul pur al plăcii ar trebui să fie mai bune. Deoarece știm că acrilicul are reputația de GG; cristal" suportul de afișare al telefonului mobil lustruit trebuie să fie limpede, fără reflectare galbenă.
2. Luciul este mai bun, luciul de suprafață este moale, iar efectul reflectorizant este bun.
3. Duritatea medie trebuie să depășească 85. Duritatea este unul dintre indicatorii duri pentru a evalua calitatea plăcii acrilice.
4. Toleranța la grosime a plăcii acrilice trebuie controlată la 0,2 mm.
5. Non-toxice și ecologice, nu generează gaze toxice în timpul arderii.