Panourile acrilice rup avantajele unice ale aplicațiilor tradiționale

- Oct 15, 2019-

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și pe piața diversificată a materialelor decorative, apariția foilor acrilice a adus cele mai noi avantaje pentru decorare și a îmbunătățit caracteristicile acestui proces. În primul rând, acest tip de foaie este un plexiglas prelucrat printr-un proces special. Are duritate puternică, calitate bună a materialului, rezistență la radiații și efect bun de absorbție a luminii. Este folosit treptat în decorarea camerei de soare. După înțelegerea pieței materialelor de decor, piața are un volum mare de vânzări, recunoaștere ridicată și multe mărci. Care sunt caracteristicile de bază ale acestui tip de placă?


În primul rând, din punct de vedere al aspectului, foaia acrilică are aceeași transparență ca și cristalul, efectul de transmitere a luminii este bun, poate atinge peste 90%, iar din procesul de proiectare și fabricație, există multe culori diferite, vopseaua efectul este bun, după utilizarea pe termen lung În viitor, nu va exista posibilitatea pierderii de culoare. Calitatea este bună și poate fi promovată și aplicată pe scară largă în procesul de decorare.


În al doilea rând, are o rezistență excelentă la intemperii. În condiții normale, suprafața foii acrilice poate avea o performanță bună împotriva temperaturii ridicate după întâlnirea cu temperaturi ridicate. Desigur, pentru diferite intervale de dimensiuni, acesta trebuie procesat înainte de a putea fi instalat. Performanțele sale de procesare sunt relativ puternice. După prelucrare, calitatea și performanțele sale sunt aceleași cu cele originale, ceea ce îmbunătățește avantajul și profesionalismul calității. Avantajul tehnic este că acest tip de foaie poate oferi cea mai bună duritate în acest aspect, iar duritatea este bună pentru a vă asigura că nu vor apărea defecte în timpul prelucrării și este dificil să atingeți astfel de standarde în multe materiale de decorare.


În al treilea rând, din perspectiva procesului de producție a tablelor acrilice, există în principal două tipuri de turnare și tip de extrudare, iar procesul de producție este finalizat prin procesul de formare la cald. Din perspectiva acestui nou tip de proces, foaia este îmbunătățită. Conținut tehnic, duritate a materialelor, duritate a materialului, motiv pentru care nu există nicio problemă de calitate după instalarea multă intemperii de la stadiul actual, astfel încât din etapa actuală, apariția acestei noi plăci, pentru a putea avea avantaje tehnologice unice din acest proces și formați caracteristicile care sunt prezente în etapa actuală.


În al patrulea rând, din perspectiva efectului transparent-lumină, există în principal transparență, translucidă, opalescentă și așa mai departe. Culorile sunt diferite, efectele de suprafață sunt, de asemenea, diferite și toate sunt confecționate din materiale noi din poliester. de. Impactul vizual este foarte puternic, așa că este, de asemenea, o alegere bună atunci când privești lucrurile din exterior. Acest material este, de asemenea, inevitabil ca parte a renovării camerei de soare.


În al cincilea rând, foaia acrilică este un nou tip de material verde în secolul XXI și are o eficiență ridicată a reciclării. Poate fi reutilizat ca o foaie simplă și are proprietăți puternice de transmitere a luminii. Poate juca un rol cheie în aceste procese decorative, concentrându-se pe Caracteristicile acestor aspecte formează diferența în tablă.


Odată cu diversificarea materialelor de decor astăzi. După apariția foilor acrilice, majoritatea comunităților au devenit pereți despărțitori, camere de soare și acoperiri de pereți, care au devenit cea mai bună alegere. Efectul de izolare fonică este bun. După decorare, se poate forma mult spațiu, motiv pentru care încă din etapa actuală. Un material popular din China este foarte decorativ și și-a îmbunătățit avantajele tehnologice de primă clasă în China.