Tehnologie de prelucrare a cadrelor foto acrilice

- Aug 13, 2019-

Tehnologia de prelucrare a cadrelor foto acrilice

1. Descărcare: În primul rând, materialul este deschis în funcție de dimensiunea determinată. Deoarece dimensiunea cea mai obișnuită a foii acrilice de pe piață este de 1220 * 2440mm, fabrica trebuie să taie în funcție de dimensiunea și culoarea cerută de client în funcție de design și aspect.

2. Lustruire: rama foto acrilică după tăiere trebuie să fie lustruită. După lustruire, rama foto acrilică va fi mai transparentă, iar colțurile vor fi mai rotunjite.

3, foraj: cea mai obișnuită dintre rama foto acrilică este rama foto magnetică puternică și cadrul foto publicitar cu patru colțuri. Rama foto magnetică acrilică este un magnet cu incrustare cu patru colțuri cu două panouri. Rama foto de unghii de publicitate acrilică este o gaură prin care, unghia de publicitate poate fi instalată de unul singur.

4, magnet incrustat: în funcție de dimensiunea magnetului pentru a deschide gaura, magnetul în gaura ramei foto acrilice, apoi fixați magnetul prin lipici

5, ambalaj de hârtie lacrimală: placa de acril va fi cu un film de protecție, va fi ruptă la ieșirea din fabrică, suprafața întregii foi de acril va fi foarte netedă și de înaltă definiție.