Cadru foto acrilic Avantajele produsului

- Feb 11, 2020-

Rama foto acrilică este realizată în principal din material acrilic realizat din produse pentru rame foto.
Avantajul cadrului foto acrilic:
1. Formă bună, nu este ușor ruptă. Cu utilizarea obișnuită pe piață, în comparație cu sticla, materialele noi din plastic obișnuit acrilic prezintă avantaje evidente.
2. Transmitență bună a luminii, luptând cu plasticitatea puternică și bună. Comparativ cu materialele plastice obișnuite, transmitența lumină a acrilului este cea mai bună, transmitența lumină a acrilicului transparent, astfel încât mai bine decât sticla. În comparație cu materialele tradiționale ale paharului, iar avantajele acrilicului sunt mai remarcabile, lupta împotriva sexului puternic este unul dintre cele mai evidente avantaje. Am auzit că odată ce înțelegem legislația în unele țări, copiii' s își desfășoară toate Windows-ul acrilic, se datorează luptei sale împotriva sexului puternic, care nu poate fi friabil.
3. Usor de procesat. Yakeli variabil moale, rămâne în formă la 180 ℃, temperatura răcită până la temperatura camerei poate finaliza proiectarea.
4. Voluminos. Mai mică decât sticla, densitatea materialului acrilic este mult mai ușoară decât cu volumul calității datelor.
5. Rezistență bună la oxidare, nu este ușor de deformat și decolorat.

Aceste avantaje fac ca acrilul după intrarea în categoria gospodăriei, a fost aplicat pe larg pentru aspectul mobilierului, afișele, vitrina, produsele pentru mobilă și panoul decorativ și podoaba tavanului. Datorită yakeli-ului, potrivite calității luminoase, se potrivesc de cele mai multe ori, legat de lumină este decorat, în plus față de o mulțime de lămpi și felinare este confecționat din material acrilic, care îi place aspectul designului DIY diverse ca oamenii la fel de bine sunt și eu destul de bine. De exemplu, unii își amintesc fotografii semnificative, pot alege Îmi place designul ca un cadru (nu pot), pus în camera de zi sau dormitor, să lase întotdeauna o persoană să se simtă foarte pură și proaspătă, natura.