Tehnologia de procesare acrilică

- Nov 11, 2019-

Foaie acrilică este un fel de material plastic, care este ușor de procesat și face produse frumoase și rafinate.

 

În general, acesta este împărțit în principal în două categorii: 1. Prelucrare mecanică, 2 prelucrare termoformare

În primul rând, prelucrarea este utilizarea de instrumente pentru a reduce, burghiu, plan, grava, pisa, poloneză, etc, instrumentele utilizate sunt, de asemenea, foarte simple. Toate mașinile utilizate pentru prelucrarea lemnului și a metalelor ușoare (cum ar fi aluminiul și cuprul) pot fi utilizate pentru a selecta selecția sculei și viteza motorului. În general, sunt necesare cuțite carbonizate și cuțite mai clare, iar viteza necesară a motorului este, de asemenea, ridicată.

În al doilea rând, termoformare a procesării Termoforming: Foaie acrilică este un material plastic termoplastic, astfel încât acesta poate fi încălzit pentru a înmuia și remodela forma necesară. Cuptorul sau încălzitorul electric poate înmuia foaia acrilică, iar temperatura de încălzire este între 150 și 200 ° C, și apoi plasate pe mucegai pentru a fi format, și apoi răcit. În plus, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru formarea stretch, în general, folosind un mucegai, urmată de presare la cald, vid sau formare a plasticului.

Lipire a foilor acrilice: Foile acrilice pot fi lipite cu un solvent general, ar fi cloroformul, clorura de metilen sau adezivul Krebs. În timpul utilizării, solventul este injectat în articulația adezivului cu o seringă, apoi lăsat să stea câteva minute pentru a fi fixat și lipit.

 

Acrilic, de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas, cunoscut anterior sub numele de foaie de rășină metil acetonat, este ușor de personalizat în diferite forme și este potrivit pentru aplicații care necesită sensibilitate ridicată, ar fi lentile implantate în valve cardiace, lentile de contact sau camere. Comune cabinelor de aeronave, căștilor de protecție de avarie sau luminatoarelor. Nu este de mirare că este utilizat pe scară largă în medii de scăldat în cazul în care igiena, siguranța și estetica sunt solicitate. Caracteristici: greutate redusă, greutate specifică între 1.19-1.20g /.
Transparența depășește sticla obișnuită, cu transmisie de lumină de 93% și strălucire a sticlei de cristal. (Timp de decolorare: se transformă gălbui în 2 ani) Acrilic trece prin termoformare, iar temperatura de formare a foii este de 150 ° C - 160 ° C. Duritatea suprafeței foii acrilice este echivalentă cu aluminiul, care este mai greu decât alte materiale plastice, dar nu poate rezista fierului. Ceramica sunt dure și frecat și knocked out. De obicei, sala de duș folosește sticlă călită.

De obicei, sticla folosită în camera de duș este un pahar călit care a fost prelucrat printr-o metodă fizică, adică un proces în care sticla este încălzită la o anumită temperatură și apoi răcită brusc. Sticla călită schimbă structura cristalului din interiorul sticlei și îmbunătățește duritatea suprafeței. Rezistența la impact și rezistența la îndoire a sticlei sunt de 3-5 ori mai mari decât cea a sticlei obișnuite. Atunci când este deteriorată de forța externă, sticla este fragmente mici, fără unghiuri ascuțite, iar gradul de deteriorare a corpului uman este redus semnificativ.

Acrilic este o transliterare a engleză "Acrilics". În sensul chimic, Acrilics este acid acrilic și derivatele sale și metil metanylat (de asemenea, cunoscut sub numele de metil metancrilat în China) sau acid metacrilic (Un termen generic pentru acidul metacrilic și derivatele sale. În prezent, termenul "acrilic" în chineză se referă la diferite produse din metil metacrilat sau acid metacrilic și derivații săi. Produsele acrilice frecvent auzite pe piață includ foi acrilice, pelete de plastic acrilice, cutii de lumină acrilice, panouri, căzi acrilice, marmură artificială acrilică, rășini acrilice, vopsele acrilice (lac), etc. și o mare varietate.

De fapt, produsele acrilice frecvent întâlnite pe piață sunt realizate din pelete acrilice, plăci sau rășini și alte materii prime, și asamblate cu diverse materiale și părți funcționale. Produs. Aplicarea diferitelor produse acrilice este destul de extinsă, iar acest site are o introducere detaliată. Fibre acrilice, bumbac acrilic, fire acrilice, dragon acrilic, etc, care sunt frecvent auzit, se referă la fibre de om obținute prin polimerizare propilenă, și nu sunt legate de produse acrilice.