Produsele acrilice intră în domeniul mobilierului pentru casă

- Dec 02, 2019-

Materialul acrilic a fost introdus în China de aproape 100 de ani din anii ’90. Denumirea chimică a acrilicului este PMMA, numită și acrilic sau plexiglas, care aparține alcoolului acrilic. Datorită transmiterii excelente de lumină, este mai puțin fragil decât sticla. Rezistență la vreme bună, folosită pe scară largă în câmpurile de publicitate în aer liber și decorațiuni exterioare, cum ar fi diverse tipuri de caractere acrilice iluminate, cutii de lumină, semne, lumini de neon etc.


În ultimii ani, acrilul a devenit popular în domeniul mobilierului de casă, cum ar fi suprafețele de uz casnic, căzi, rafturi de carte, vitrine din supermarket și dulapuri din acril.


Potrivit persoanelor fizice din industrie, în comparație cu sticla, plasticele obișnuite și alte materiale, performanța de transmitere a luminii este mai mare de 95%, plasticitatea este puternică, ușor de prelucrat, nu ușor de deteriorat, rezistență puternică la impact, un material nou care poate înlocui complet sticla, acrilul poate rapid Unul dintre motivele popularității este că este ușor de vopsit și are un aspect frumos. Există mai mult de 40 de tipuri de materiale acrilice dezvoltate în prezent, care sunt mult mai mari decât sticla.


Materialele acrilice prezintă avantaje foarte unice în domeniul electrocasnicelor. Multe obiecte sanitare sunt acum fabricate din materiale acrilice. De exemplu, bazinele acrilice, căzile de baie și toaletele sunt nu numai rafinate în stil, durabile, dar și ecologice. Este aproape la fel cu nivelul de radiație al oaselor proprii ale corpului uman'


Combinate cu multe avantaje de mai sus ale materialelor acrilice, materialele acrilice vor deveni tot mai des utilizate în aplicațiile casnice.