Produse acrilice Utilizare-acrilic High-end Display Produse

- Nov 18, 2020-

Meserii acrilice au avantajele de transparență, greutate redusă, rezistență la intemperii, rezistență la impact, și ușor de turnare. Metodele sale de turnare includ turnare, turnare prin injecție, prelucrare, termoformare și așa mai departe. Mai ales pentru turnare prin injecție, producția de masă poate fi realizată prin turnare prin injecție, cu proces de fabricație simplu și cost redus. În ultimii ani, odată cu îmbunătățirea continuă a echipamentelor de mașini și tehnologia de prelucrare, calitatea și cantitatea de produse de artizanat acrilic au crescut, iar gama de aplicații a devenit, de asemenea, mai largă. Mai ales cu avansarea tehnologiei, artizanat acrilic au devenit materialul ghid de lumină pentru ecrane cu cristale lichide (LCD).

Meserii acrilice sunt utilizate în diverse industrii și sunt strâns legate de viața noastră. Artizanat acrilic, papetărie și cadouri; papetărie de birou, materiale educaționale, carte de vizită /suport memo (clip), suport stilou (titular), masă bandă, cadouri generale, opera de arta, buticuri de designer, rame foto, medalii (cupa), gravura cu laser, ceasuri, inel cheie.

Articole de bucătărie, baie și articole de uz casnic: ustensile de bucătărie, veselă/ceașcă (tacâmuri/cupă), baie, cadă, ușă de duș, SPA, piscină de uz casnic, tavă, cutie de biscuiți bomboane, raft de vin, găleată de gheață, raft de ouă, container cosmetic, coaster, raft cd, cutie de hârtie de țesut, cutie de depozitare, oglindă, boutique designer.

Materiale de constructii si decoratiuni: usi rulante, usi si ferestre, ecrane, compartimente, manere de usi, bare, podele, balustrade, parapete, expozitii, nuante de iluminat, ploaie (soare) magazii, oglinzi, vitrine, peisaje, repere, pereti izolati fonic, protectie antiglont, aparare nationala, acoperiri, adezivi.

Afișaj publicitar: semne, cutii de lumină, lumini de neon, oglinzi, modele arhitecturale, afișaje, rafturi de afișare (dulap), semne, umerașe, semne. Iluminat acrilic de mobilier de artizanat: mese și scaune, dulapuri de depozitare, mese de curs, accesorii de mobilier, iluminat, accesorii de iluminat.

Produse de transport: ferestre de aeronave, panouri de iahturi, plexiglas hard-top sunroofs, parbrize, cabine acoperă, ferestre de ploaie, lumini auto, transport, semne, semafoare, reflectorizante. Meșteșuguri acrilice, produse de agrement și de divertisment: placi de baschet, mingi de golf, piscine de uz casnic, acvarii, echipamente de jocuri de noroc, jocuri, console de jocuri, panouri automate, jucării pentru animale de companie.

3C consumabile: aparate electrice, soareci, ochelari de protectie (placi), dulapuri, artizanat acrilic si electronice, LCD / TV, panouri de telefon mobil. Optica: Lentile de artizanat acrilice, oglinda din plexiglas, lupa (convexe) lentilă, bord de proiecție.

Produse populare: materiale de pantofi, accesorii, ceasuri, pungi de piele, produse de designer. Tratament medical agricol de artizanat acrilic: seră, cutie de depozitare a plantelor de artizanat acrilic, materiale medicale, materiale agronomice.

Alte aplicații: mașini, materiale de prelucrare și altele.

În domeniul produselor digitale: acesta poate fi aplicat cadrelor foto digitale ca înveliș exterior al cadrelor foto digitale.