Identificarea calității acrilice

- Jun 17, 2020-

Mai multe metode mici pentru identificarea calității plăcilor acrilice: un aspect, două mirosuri, trei arsuri și patru frecări.
 
Uite: în principal pentru placi transparente și table albe, pentru a vedea dacă suprafața grosimii este galbenă, iar plăcile de calitate slabă vor fi îngălbenite din cauza impurităților;
Miros: se referă la dacă există un miros înțepător în timpul procesului de tăiere, deoarece există multe substanțe în placa de calitate slabă;

Foc: Uita-te la culoarea flăcării principale, uita-te la bule, impurități și lungimea firului după ce focul este stins;
   
Frecare: Este duritatea și parfumul suprafeței.
1. Grosime: Grosimea este standardul rigid al gamei de portante acrilice, 2-30 mm este o grosime comună.
2. Simțiți-vă: Materialul acrilic de înaltă calitate se simte netedă și netedă, fără pete de sudoare și amprente.
3. Uniformitate: Dacă culoarea este uniformă este, de asemenea, unul dintre criteriile pentru a determina dacă acrilic este bun sau rău.
4. Hardware: Hardware de bună calitate, cu aspect frumos este foarte important pentru mobilier transparent. Hardware-ul inferior poate provoca cu ușurință probleme, ar fi dificultăți, rugină și inflexibilitate în timpul utilizării pe termen lung.
 
Caracteristicile logo-ului acrilic: folosind un nou tip de material poliester, termoformat sau cu muchii plate, cu o sursă de lumină încorporată pe suportul metalic, care are un impact vizual foarte mare.
Rezistența la intemperii: Panoul este acoperit cu absorbant ultraviolet de înaltă concentrație, iar baza metalică este pulverizată cu vopsea auto importată, care poate menține rezistența la intemperii pe termen lung, nu se estompează niciodată, iar durata de viață este de până la 5 până la 8 ani.
Durabilitate: Produsul are o protecție bună pentru sursa de lumină încorporată și prelungește durata de viață a produsului sursă de lumină.
Rezistența la impact: de 200 de ori mai mare decât cea a produselor din sticlă, nu există aproape nici un risc de rupere.
Raționalitate: proiectare rațională, protecție împotriva ploii și umidității; structura deschisă, ușor de întreținut.
Transmitere a luminii: până la 94%, transmitere excelentă a luminii, lumină moale și orbitor.
Rezistenta la flacara: Fara combustie spontana.
Estetica: Manopera rafinat, întregul font este efect oglindă, baza nu are riduri, nu cusături, și toate elementele de fixare nituire nu sunt expuse.
Economisirea energiei: performanță bună de transmisie a luminii, reducând în mod corespunzător produsele sursă de lumină, economisind energie electrică și reducând costurile de utilizare.
În China, utilizarea de produse de panouri acrilice este încă în stadiiincipiente, dar cu utilizarea exemplară a McDonald's, KFC și alte întreprinderi de renume internațional, mai multe și mai multe întreprinderi din orașele mari și mijlocii sunt mândru de utilizarea built-in sursă de lumină de materiale acrilice logo-ul, din cauza original de metal și jet de cerneală, este dificil să îndeplinească seria comerciantului de cerințe în ceea ce privește materialul și procesul , și turnarea acrilic (cutie de lumină) poate satisface efectul de zi și noapte comerciantului, colorat, Poate oferi servicii personalizate, și poate oferi o dimensiune standard unificată, distribuție unificată și multe alte servicii, deci este foarte popular. Lumea acrilicului se apropie, ești gata?
Avantajele generale ale foii acrilice: transmiterea luminii bune (transmiterea luminii poate fi de 94%), rezistență la temperaturi ridicate și ușor de format, cu absorbție și conductivitate a apei. Are o bună flexibilitate, elasticitate și rezistență puternică la impact, care este de 8 ori mai mare decât cea a sticlei.