Tipuri acrilice și metode de clasificare

- Nov 12, 2019-

1. Foaia acrilică este împărțită în placă de turnare și tablă de extrudare conform procesului de producție. Conform transmisiei, acesta poate fi împărțit în tablă transparentă, tablă translucidă (inclusiv tablă transparentă a plăcii de vopsire), tablă de culori (inclusiv alb-negru și placă de culoare); Placă de impact, placă anti-ultraviolete, placă obișnuită și placă specială, cum ar fi placă cu impact ridicat, placă ignifugă, placă înghețată, placă cu efect metalic, placă de uzură ridicată, placă de ghidare a luminii etc.
A: Placă de turnare: greutate moleculară mare, rigiditate excelentă, rezistență și rezistență chimică excelentă. Prin urmare, este mai potrivit pentru prelucrarea panourilor de dimensiuni mari, care este relativ lung în procesul de înmuiere. Această foaie se caracterizează printr-o prelucrare mică a lotului, o flexibilitate incomparabilă în sistemul de culori și efectele texturii suprafeței și specificații complete ale produsului pentru o varietate de aplicații speciale.
B: Placă de extrudare: în comparație cu placa turnată, placa extrudată are o greutate moleculară mai mică, o proprietate mecanică ușor mai slabă și o flexibilitate mai mare. Cu toate acestea, această caracteristică facilitează procesul de îndoire și termoformare cu un timp de înmuiere mai scurt. Este avantajos pentru diverse formări rapide în vid atunci când este vorba de foi de dimensiuni mari. În același timp, toleranța la grosime a plăcii extrudate este mai mică decât cea a plăcii turnate. Deoarece placa de extrudare este produsă în masă în mod automat, culoarea și specificațiile sunt incomode să fie condiționate, astfel încât diversitatea specificațiilor produsului este limitată.

2, Acrilul are de asemenea un fel de placă de reciclare a materialelor reciclate este folosirea unei ornamente acrilice reciclate, după degradarea termică pentru a obține un monomer MMA (metacrilat de metil) regenerat și apoi obținut prin polimerizare chimică. După un proces riguros, monomerul pur MMA poate fi redobândit și nu există nicio diferență de calitate față de noul monomer sintetic. Cu toate acestea, puritatea monomerului degradat produs nu este ridicată, iar calitatea și performanța foii sunt slabe după modelare.


Rezumat: Placa extrudată este fabricată din materii prime granulare, care sunt extrudate după dizolvarea la temperaturi ridicate, iar placa turnată este turnată direct de monomerul MMA (lichid). Deși forma plăcii extrudate este relativ netedă și netedă, ea se formează în timpul formării materialului granular. Pentru completarea agregării. Atunci când este prelucrat în tablă, structura și performanțele sale sunt slabe și nu este potrivit ca material pentru produsele de semnalizare în aer liber. Este potrivit numai pentru produse de interior, cum ar fi caractere de cristal sau suporturi de produse. În plus, din moment ce majoritatea plăcilor extrudate nu au funcția de a preveni razele ultraviolete, durata de utilizare a exteriorului nu este aceeași cu cea a plăcii turnate, culoarea se va estompa treptat și va fi ușor îmbibată până când va fi rupte. Placa turnată este structurată în timpul prelucrării foii, cu adăugarea de absorbante UV, care au o rezistență extrem de ridicată și funcție UV. Durata de viață în aer liber este mai mare de 5 ani și chiar 10 ani. Culoarea este întotdeauna luminoasă și nouă în timpul utilizării.