Utilizarea acrilice!

- Oct 18, 2018-

Ca gamă de aplicaţii acrilice a crescut, mai puţin cunoscute aplicaţii au fost inventat:

Submarin de sticlă

"Se poate introduce cinci oceane în nouă zile." Vitrare exterioare submarinul adâncime este fabricat din material acrilic special concepute, care a facut mare contribuţiile la misterul de explorare umane de adâncime!

Rezervor de peşte gigant lumea subacvatica

Cu compresiune excelent şi transparenta sticlei umăr, acrilic a devenit alegerea de rezervoare de peşte de acvariu în lumea subacvatică. Aici, cel mai mare rezervor de peşte din lume este realizata din materiale acrilice.

Luptător parbriz

În mod neaşteptat, luptători din cer, de asemenea, au o etapă de performanţă acrilice, rezistenţă înaltă presiune şi rezistenţa de mare impact, protejarea driverul de vânătoare în condiţii de siguranţă pentru a finaliza sarcina.

Ecran telefon mobil

Ecran telefon mobil, acesta este elementul cel mai expus în viaţa noastră de zi cu zi, dar se estimează că se face de ecran ce se face. În cele mai multe din primele zile, cele mai multe telefoane mobile folosesc practic materiale acrilice a face ecrane de telefon mobil. Mai mare putere din aluminiu siliciu geam a fost dezvoltat şi acrilice treptat stins.

Acoperişul clădirii gigant

Acrilic a fost folosit în arhitectura pentru o lungă perioadă de timp, şi a reprezentantului Stadionul Olimpic din München. Acrilice materialele din acest acoperişul clădirii, clădirea din anii 1970 este încă plin de farmec datorita întreţinere corespunzătoare.