Avantaje și metode de întreținere a rezervorului de pește ornamental acrilic

- Oct 21, 2019-

Există multe tipuri de rezervoare de pește pe piață, și ce fel de rezervor de pește este rezervorul de pește acrilic? Care este avantajul acesteia în comparație cu rezervoarele de pește obișnuite? Dacă pescarii cumpără astfel de rezervoare de pește, acestea vor fi curățate și întreținute zilnic. La ce probleme ar trebui să fiu atent în timpul procesului?

Majoritatea avantajelor rezervoarelor de pește acrilic se reflectă în materialul acrilic. În primul rând, transmitența acrilică este la 92%, deci nu necesită prea multă iluminare și este foarte eficientă din punct de vedere energetic. Mai mult, rezervorul de pește al acestui material poate reflecta culoarea colorată, ceea ce îmbunătățește mult efectul de vizualizare al rezervorului de pește. În al doilea rând, acrilul are un grad ridicat de plasticitate și rezistență la acid și alcali. Majoritatea pescarilor nu trebuie să-și facă griji că rezervorul de pește va fi foarte deteriorat din cauza schimbărilor meteorologice sau a modificărilor pH-ului rezervorului de pește. Rezervoarele de pește din acril sunt mai ușoare decât rezervoarele de pește obișnuite, dar sunt de 16 ori mai rezistente la impact decât rezervoarele de pește obișnuite. Majoritatea acvariștilor folosesc astfel de rezervoare de pește pentru a fi ușoare și pentru a nu-și face griji cu privire la rupere, astfel încât durata acestor tancuri este mai lungă decât alte tancuri. Majoritatea acestor rezervoare pot fi folosite până la trei ani. În cele din urmă, rezervorul de pește acrilic are un avantaj incomparabil în alte rezervoare de pește. După o perioadă de utilizare a unui acvariu comun, cauzat mai mult sau mai puțin de diferite grade de uzură din cauza peștilor și cauzelor umane, cilindrul nu mai este transparent, reducând considerabil interesul vizionării. Rezervorul acrilic are o rezistență ridicată la uzură, poate rezista la coroziunea diferitelor lichide chimice și la uzura artificială și poate menține transparența cilindrului pentru o lungă perioadă de timp și menține un efect de vizualizare excelent.

Deoarece rezervorul de pește acrilic are atât de multe avantaje, înseamnă că curățarea și întreținerea acestuia vor fi foarte greoaie și supărătoare? Raspunsul este nu. Al doilea motiv pentru care acest tip de rezervor de pește este favorizat de majoritatea iubitorilor de pește este că este foarte ușor de întreținut și de curățat. În procesul de curățare zilnică, putem folosi un praf de pene sau o cârpă moale pentru a șterge, apoi clătiți cu apă. Dacă întâlniți murdărie și alte lucruri murdare dificil de manipulat, puteți utiliza un detergent moale pentru curățare. În procesul de întreținere obișnuită, trebuie doar să utilizați ceară de lustruit lichid pentru a se răspândi uniform pe întreg corpul rezervorului de pește.