Avantajele cutiei de depozitare acrilice

- Sep 25, 2019-

1. Proprietățile materialului: acrilic, cunoscut și sub denumirea de acrilic. Strict vorbind, Acrilul are trei distincții: domestic, joint venture și materiale importate. Nu vom spune unele terminologii chimice din compoziția materialelor sale. Este adesea folosit în articole de afișare de înaltă calitate și rafinate, cum ar fi standul de afișare de GG; Zhou Shengsheng" bijuterii făcute de fabrica noastră. Plexiglasul, adesea denumit un proces de aplicare simplu și practic, este foarte subțire și este utilizat mai ales pentru foi de cutii ușoare și afișaje de panouri mici, cum ar fi casetele de depozitare acrilice de mai sus.

2, distincție senzorială: material acrilic, transparența este foarte clară, nu există niciun pic de impurități, cunoscut în mod obișnuit sub denumirea de GG; cristal" natural natural incolor și transparent, utilizat mai ales pentru producerea de meșteșuguri nobile și pentru afișarea produselor de înaltă calitate.

3, cutie de depozitare acrilică proprietăți fizice stabile: rezistența la oxidare acrilică' este foarte bună, astfel încât nu va apărea în alte materiale hardware mixte, lemnul și alte produse sunt ușor de deformat, timp decolorat. În același timp, capacitatea de acrilic' să reziste la deformarea la temperaturi ridicate și scăzute este una dintre caracteristicile importante pe care toată lumea le iubește cutiilor de depozitare acrilică.

4, utilizare populară: adesea clienții cer cotul GG; cutie de stocare cristal" cristalul de aici nu se referă la cristalul natural, ci un alt nume pentru cutia de depozitare din acril din acril.