Aplicarea rafturilor de afișaj acrilic în diverse industrii

- Mar 04, 2020-

Ce este un suport pentru afișaj acrilic? În viața de zi cu zi, putem vedea cu ușurință rafturile de afișare acrilice. De exemplu, în centrele comerciale, veți vedea rafturi pentru ochelari, rafturi pentru vinuri, rafturi pentru telefoane mobile, rafturi pentru cosmetice și așa mai departe. Pur și simplu spuneți-le tuturor că este vorba de panouri de afișare din acril, cu o măiestrie deosebită și rafinată, și atunci se poate imagina că are o gamă foarte largă de utilizări.
Vitrine acrilice joacă un rol foarte important în afișarea mărfurilor, astfel încât să puteți atrage atenția consumatorilor, să îmbunătățiți vizibilitatea produsului și să dezactivați imaginea de ambalare a produsului. Majoritatea comercianților la promoție sau expoziție Toți muncesc din greu pentru a atrage atenția consumatorilor. Deci, cum se afișează afișajul acrilic în diverse domenii?
În primul rând, rafturile pentru acrilice sunt utilizate în industria bijuteriilor. Principalele rafturi pentru bijuterii sunt utilizate pentru bijuterii, decorațiuni din aur și argint. Vitrinele din acril sunt transparente și strălucitoare și au o rezistență puternică la presiune și aspect. Efectul rafinat și frumos, extrem de transparent permite clienților să vadă produsele dintr-o privire.
În al doilea rând, în industria electronică de consum, rafturile de afișare acrilice sunt utilizate pentru afișarea produselor electronice, cum ar fi telefoanele mobile, DVD-urile, camerele digitale și computerele. Astfel de vitrine vor fi mai frumoase și mai elegante după ce au fost realizate cu acril. Relativ ridicat.
În ochelarii la scară largă a ochelarilor de cumpărături, suportul pentru ochi acrilic a jucat un farmec bun. Este inedit și șic, arată frumos și elegant, iar stilul este șic. Poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale clienților.
Ecranul acrilic iese în evidență în industria de afișare a mărfii, desigur, utilitatea sa este mult mai mult decât atât. Shenzhen Yuanyifang oferă, de asemenea, vitrine cosmetice acrilice, care au aspect clar, forme inedite, greutate ușoară și rezistentă, precum și rafturi de informații bancare și rafturi de date de telecomunicații, iar alte supermarketuri, clădiri de birouri, expoziții au, de asemenea, rafturi de publicitate informațională.