Aplicarea produselor acrilice în magazinele de cosmetice

- Sep 27, 2019-

Acrilic este, de asemenea, numit plexiglas și este un nume popular, abreviat PMMA. Denumirea chimică a materialului polimer transparent este metacrilat de polimetil, care este un compus polimeric obținut prin polimerizarea metil metanilatului. Este un termoplastic important care a fost dezvoltat mai devreme. Acrilic este împărțit în patru tipuri: incolor transparent, colorat transparent, perlat, și în relief acrilic. Acrilic are o bună transparență, stabilitate chimică, proprietăți mecanice și rezistență la intemperii, ușor de vopsit, ușor de procesat, și aspect frumos.
Care sunt aplicațiile produselor acrilice în magazinele de cosmetice:
De fiecare dată când vizitez un magazin de cosmetice, parantezele tăvii pentru produse cosmetice sunt produse acrilice all-in-one. De ce sunt produsele acrilice atât de populare? Lasă-mă să ți le prezint.

1. Rack-ul de afișare a produselor acrilice ajută la creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Puteți imprima LOGO sau modele de publicitate pe standul de afișare acrilic, care va ajuta la promovarea brandului și de a spori popularitatea. Rack-ul de afișare a produsului acrilic nu numai că poate afișa produse, dar produce, de asemenea, efecte publicitare.
2. Produsele acrilice au funcții semnificative de afișare. Produsele acrilice au transmitere a luminii ridicate, iar rafturile acrilice acrilice din acrilic sunt foarte atractive. Display-ul si display-ul sunt cele mai de baza functii ale rafturilor de display acrilice. Pentru branduri mari, ar fi unele produse cosmetice bine-cunoscute, toate care au un lanț de uniforme, utilizarea de design uniform stil acrilic display stand este mai propice pentru promovarea produsului, mai profesionale și mai standardizate.
3. Rack-uri de afișare a produselor acrilice ajuta la creșterea vânzărilor. Un bun raft de afișare a produsului acrilic poate îmbunătăți gradul de produse cosmetice. Un design nou de produse acrilice poate îmbunătăți expunerea produselor cosmetice, conducând astfel vânzările de produse cosmetice. Sunt unele povești de genul ăsta. Unii clienți chiar cumpara cosmetice atunci când cumpără produse cosmetice. Standuri de afișare a produselor acrilice sunt, de asemenea, cumpărate, motiv pentru care majoritatea companiilor de cosmetice sunt dornici să afișeze produse cu standuri de afișare acrilice.