Curățarea acvariilor nu este dificilă

- May 07, 2019-

Rezervorul de pește este casa peștilor, iar curățenia casei determină calitatea vieții peștelui. Curățarea acvariului este foarte importantă. Cred că nimănui nu îi place rezervorul de pește murdar. Unii oameni se uită la rezervorul de pește și nu știu de unde să înceapă. De fapt, nu este dificil să curățați rezervorul de pește. Ne uităm împreună.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să facem o curățare completă și de bază a acvariului. Utilizați o perie pentru curățarea peretelui interior al acvariului, îndepărtați murdăria și apoi găsiți o cârpă sau un prosop pe care nu îl folosiți pentru a vă atinge brațul pentru spălare repetată. Dacă rezervorul de pește nu este mare, îl puteți obține cu apă de la robinet. Trebuie remarcat faptul că trebuie să se acorde o atenție specială înainte ca rezervorul de pește să fie curățat pentru a face o bună plasare a peștelui.

Apoi, filtrul este curățat, iar filtrul este simplu și convenabil de curățat. Nu este introdus în mod specific. Ultimul pas este schimbarea apei. Când schimbați apa, acordați atenție controlului temperaturii apei. Dacă temperatura apei este prea mare sau prea mică, aceasta va afecta viața peștilor. Înainte de a schimba apa, dacă este convenabil, ar trebui să efectuăm un proces de dezinfectare pe rezervorul de pește pentru a evita creșterea bacteriilor excesive și pentru a crea un mediu sănătos de viață pentru pești.

De fapt, este mai convenabil să-l curățați și trebuie să acordați o atenție deosebită atunci când plantați plante de apă. În primul rând, nu plantați prea adânc. Când plantați, încercați să faceți planul rezonabil și dens. Plantarea prea multă apă nu este doar inofensivă, ci face și peștele lipsit de oxigen. Unele plante pot fi plantate, de asemenea, în ghivece mici în avans în timpul plantării și apoi transplantate, astfel încât plantele să fie mai verzi și mai frumoase. În al doilea rând, plantele de plantare a apei ar trebui să utilizeze nisip în loc de noroi. Deoarece noroiul este mai probabil să fie murdar când este în contact cu apa, apa devine tulbure. Când utilizați nisip, alegeți dimensiunea și dimensiunea corespunzătoare a particulelor.