Aquarium Feng Shui Cunoștințe

- Jun 05, 2019-

Din ce în ce mai multe rezervoare de pește sunt acum în ochii oamenilor, lucruri aparent simple, de fapt, au nevoie de câteva rezerve de cunoștințe, pentru a vă crește mai bine peștele.

1. Instalarea rezervorului de pește Feng Shui

Pentru rezervoarele de pește mari, este foarte important să instalați în ziua instalării. Ce fel de pește ornamental este ridicat în rezervor este, de asemenea, determinat în funcție de rezervorul de pește. Arowana, rechin, koi etc. pot alege și alte soiuri.

Instalarea de zi cu zi - prima dată când instalați eclipticul, puteți pune aurul în acvariu, umpleți apa, porniți motorul și cooperați cu aura cerului și a pământului, puteți obține un profit mare. Jiri, care instalează noul rezervor de pește, poate alege zilele lui Tiande, Yuede, Tiandehe, Yuedehe, Tianyi, Tianxi și Lulu înregistrate în Tongsheng sau poate fi o zi, o zi, o întâlnire etc. Nu este posibilă alegerea unei zile de marcare a apei sau a unei zile morți și nu este posibilă alegerea zilei proprietarului casei.

2. Selectarea soiurilor Feng Shui

Cele mai ieftine și mai simple feng shui, cum ar fi plantele și aurul, dar trebuie să fie ridicate, nu pot fi ridicate cu un rezervor de pește care este prea deformat, cum ar fi un tip de ceașcă de vin roșu, oricum, cel mai bine este să folosiți fundul celui mai simplu tip . Dacă fundul este prea mare, nu va aduce mult noroc. Mulți oameni ridică aur și sunt foarte scumpi. Tipul de pește nu este ușor de ridicat. Dacă ești mort, va fi rău pentru tine, deci ar trebui să ridici aurul pentru a ridica cele mai ieftine pe piață. Marele ochi de aur cu ochi taiat este doar un dolar, nu subestima oamenii, dar cel mai feng shui printre goldfish! Peștele de aur din rezervorul de pește ar trebui să fie în continuare feroce. Dacă constatați că peștii bolnavi sau peștii morți ar trebui înlocuiți la timp.