Producătorii de acvariu vă învață cum să deschideți corect cilindrul

- Jun 21, 2019-

Unii oameni care au creat pește pentru prima dată pot crede că este suficient să cumpărați pește direct într-un nou acvariu. De fapt, producătorul rezervoarelor de pește recomandă pregătirea pentru muncă și apoi deschiderea rezervorului. Deși pare simplu să ridice pești, este de fapt un studiu foarte profund. Prin urmare, clientul care a pescuit primul a sugerat să știe mai multe despre cunoștințele relevante. Astăzi vă vom învăța cum să deschideți cilindrul.

1. Dezinfecție nouă a cilindrului: curățați noul cilindru, dezinfectați cu sare, spălați 1-2 ori. Umpleți apa din cilindrul principal, puneți stabilizatorul de apă în cilindrul principal și pompați aerul în cilindrul principal cu o pompă de gaz. Materialul de filtru este plasat corespunzător în butelie, dar se recomandă ca materialul de filtrare să nu fie depășit în stadiul anterior și că materialul filtrant normal trebuie umplut 1/2. Cea mai eficientă cultivare a bacteriilor de nitrificare în faza incipientă provine din bumbac alb, bumbac biochimic și bumbac din rattan, astfel încât bumbacul poate fi pus mai mult; totuși, bioelementele rămase, inelele ceramice, razele infraroșii, bilele de cuarț și altele asemenea sunt plasate cât mai puțin posibil și pot fi adăugate treptat în etapa ulterioară.

2. În acest moment, nu este nevoie să deschideți pompa principală de apă pentru a rula rezervorul de pește. În pompă de apă mică se utilizează o pompă de apă mică și se poate selecta o pompă de apă de 1000L-2000L pentru cilindrul de filtru 120CM-150CM. Mai mult de 3.750 de pixeli pot alege 3000L, dar se recomandă ca pompa să nu fie prea mare. O mică pompă de apă mică este plasată în ultima etapă a zonei de pompare a bazinului, iar apa este pompată în zona fizică a primei trepte prin racordarea furtunului, care formează cadrul sistemului de nitrificare a culturii independente în bazin. În prima zi, este necesar doar ca apa din 1/3 din corpul apei să fie stabilă. Pompa de apă și tija de încălzire sunt deschise.

3. Producătorul personalizat pentru acvariu recomandă: După ce cilindrul de filtrare funcționează timp de 3-5 zile, deschideți pompa cilindrului principal, iar pompa mică separată nu mai funcționează. Puneți pește și observați calitatea apei și suprafața corpului peștilor. Dacă peștele este bine, puteți pune pește în 2-3 zile.

Atunci când există unul sau mai multe rezervoare de pește, dacă cumpărați un nou rezervor, producătorul personalizat al rezervorului de pește recomandă achiziționarea în avans a materialului de filtrare. Așezați materialul filtrant în pompă sau în cilindrul principal în partea inferioară a cilindrului vechi. După ce rezervorul este acasă, este dezinfectat cu sare și spălat din nou de 1-2 ori cu apă. Puneți apă nouă în aproximativ 1/3 din cilindru. Adăugați stabilizator de calitate a apei, pompă în rezervorul principal, nu deschideți pompa. După ce ați rulat timp de 24 de ore, utilizați o pompă separată pentru a pompa apa din vechiul rezervor în noul rezervor și completați-l. (Această cantitate este stăpânită de tine, un rezervor matur, capacitatea de schimb de apă poate fi controlată la 1/3 la 1/2. Dacă noul rezervor nu este suficient de apă Poți adăuga apă nouă). Puneți 1-2 bucăți de bumbac alb în cilindrul vechi în primul filtru al noului cilindru. În acest moment, puteți adăuga bumbac nou pentru a umple zona fizică de nivel 1.

Deschideți tija de încălzire, deschideți pompa și rulați noul cilindru timp de 48 de ore, scoateți filtrul cilindric vechi (pregătit pentru noul cilindru) și puneți-l în noul rezervor și adăugați cantitatea adecvată de bacterii de înaltă calitate, nitrificatoare (50% din suma standard). În același timp, adăugați peștele de calmar, continuați să alergați timp de 3-5 zile, să observați schimbările de calitate a apei și schimbările de suprafață ale peștilor, fără anomalii. În ziua dinaintea eliberării dragonului, schimbați apa cu 1/4 și adăugați 50% din bacteriile nitrificatoare, 1 ‰ sau 2 ‰ de sare de mare. A doua zi puteți obține peștele.